Quantcast
Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Αν έχουμε και του χρόνου πλεόνασμα, θα δώσουμε πάλι 13η σύνταξη - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Αν έχουμε και του χρόνου πλεόνασμα, θα δώσουμε πάλι 13η σύνταξη

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι «αν έχουμε και του χρόνου πλεόνασμα, θα δώσουμε και του χρόνου 13η σύνταξη και του παρά χρόνου».

Στην ερώτηση αν σε μία τέτοια περίπτωση, η κυβέρνηση θα συνεννοηθεί με την τρόικα ώστε να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που εξέφρασαν οι δανειστές για το επίδομα του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς κάποιοι λένε ότι γι’ αυτό καθυστέρησε η αξιολόγηση, ο υπουργός Υποδομών απάντησε:

«Υπάρχουν δυνάμεις και πλευρές, οι οποίες επιθυμούν να μην κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, να μπει η χώρα σε μία περιπέτεια, γιατί κοιτάνε μία ζωή από μια μικροκομματική σκοπιά και αντίληψη την πορεία της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που είπε ευθαρσώς “εύχομαι να μην κλείσει η αξιολόγηση για να φύγει η κυβέρνηση”.

Και πρόσθεσε: «Θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, θα κλείσει προς όφελος των πολιτών και οι δεσμεύσεις που έχει η χώρα είναι συγκεκριμένες. Όταν έχει πλεόνασμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος συνεννόησης».

Τι είπε για Ζουράρι και ΠΑΟΚ

Σχολιάζοντας τη δήλωση Ζουράρι για το ενδεχόμενο νέων μέτρων ότι «ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019» ο ίδιος σημείωσε:

«Ο φίλος, ο κύριος Ζουράρις θέλει να τονίσει σε υπερθετικό βαθμό κάποιες θέσεις. Μην τον παρεξηγείτε. Έχει αστοχήσει και στο μετρό. Είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα όταν τελειώσει το μετρό Θεσσαλονίκης και από ό,τι τελειώνει και πιθανόν να πάρει και ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, δεν λέω για φέτος».

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.