Quantcast
Καμμένος: Η αξιολόγηση θα κλείσει πριν τις 20 Φεβρουαρίου και χωρίς να ληφθούν νέα μέτρα - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Η αξιολόγηση θα κλείσει πριν τις 20 Φεβρουαρίου και χωρίς να ληφθούν νέα μέτρα

δημοσιεύτηκε:

Στην εκτίμηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει πριν από τις 20 Φεβρουαρίου, ενώ δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, προβαίνει ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στη Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, «στην περίπτωση ψήφισης νέων μέτρων η κυβέρνηση έχει μία και ενιαία θέση. Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ τηρούνται και δεν πάμε να κάνουμε πολιτική σπέκουλα».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκλείει το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τη σημερινή ΝΔ, για την οποία αναφέρει ότι «δυστυχώς ακολουθεί το μοντέλο που χάραξε η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Έγινε συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ, κάλυψε τα σκάνδαλα του Βενιζέλου και του Παπανδρέου, πήρε στους κόλπους της νεοναζιστικά στοιχεία». «Με αυτό το μόρφωμα, που φέρει μόνο την ταμπέλα της ΝΔ, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνεργαστώ. Δεν είναι η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή», συμπληρώνει.

Δηλώνει, τέλος, ότι ιδεολογικά τοποθετείται περισσότερο στο Κέντρο παρά στη «σκληρή Δεξιά» και σχετικά με την ΕΕ σημειώνει ότι δεν πιστεύει στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με την έννοια της κατάργησης των εθνών – κρατών, αλλά στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών – κρατών, με τη διατήρηση των σημαιών, της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων του κάθε λαού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.