Quantcast
Επιμένει ο Γεωργιάδης: Εκλογές τώρα - Καβγάς με Ζαχαριάδη στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Επιμένει ο Γεωργιάδης: Εκλογές τώρα – Καβγάς με Ζαχαριάδη στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επέμεινε στη θέση του για άμεση προσφυγή στις κάλπες, λέγοντας :

«Εγώ προτείνω εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία ζητάει εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία έλεγε να κλείσει η αξιολόγηση εδώ και πολλούς μήνες. Ήμουν ο πρώτος που έλεγα να κλείσει η αξιολόγηση».

«Τώρα πια», συνέχισε, «πιστεύω ότι η αξιολόγηση θα κλείσει με πολύ δυσβάχτα μέτρα αν πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας. Λέω ότι αν υπάρξουν εκλογές, η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πετύχει συμφωνία με λιγότερα μέτρα. Γιατί ένας παράγων στην εξίσωση που ανεβάζει τον λογαριασμό είναι η παρουσία του κ. Τσίπρα».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Δύο δρόμους έχει η ζωή: Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει, οφείλει να κλείσει αμέσως την αξιολόγηση. Αν κρίνει ότι δεν μπορεί να κλείσει αμέσως την αξιολόγηση, οφείλει να κάνει εκλογές. Αυτό που θα είναι καταστροφικό για τη χώρα είναι να μείνει στην εξουσία χωρίς να κλείσει την αξιολόγηση. Αυτό θα οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή».

«Χαίρομαι που ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παίρνει πίσω τη μισή του γραμμή περί “εκλογών τώρα και ας μείνει ανοιχτή η αξιολόγηση”», σχολίασε ο Κ. Ζαχαριάδης, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά: «Όχι, να κάνουν εκλογές τώρα, αυτό θέλω».

Πιέστε και για να ακούσετε τις δήλωσαν στον Realfm 97,8.

Πηγή: Real.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.