Quantcast
Παπαδημούλης: Να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό έως το Eurogroup για να υπάρξει «λευκός καπνός» - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης: Να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό έως το Eurogroup για να υπάρξει «λευκός καπνός»

δημοσιεύτηκε:

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό, έως το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να υπάρξει λευκός καπνός, είτε με πλήρη συμφωνία είτε με ένα σαφές περίγραμμα συμφωνίας, που μαζί με ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84.

Για όσους θέτουν θέμα εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη είπε χαρακτηριστικά: «Όσοι βάζουν θέμα grexit στο τραπέζι είναι εκτός πραγματικότητας, εκτός ύλης και δεν αποκλείεται να έχουν στο μυαλό τους Τσίπρας-exit και όχι grexit. Το συμφέρον τής χώρας, αυτή την ώρα, δεν είναι να αφήσουμε το γάμο και να πάμε για πουρνάρια».

Ο κ. Παπαδημούλης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «έχει λυσσάξει να γίνει κυβέρνηση και αντί να φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος όταν βγαίνει το εξωτερικό, στέλνει το μήνυμα βοηθήστε με να ρίξω τον Τσίπρα τώρα, για να μπορώ να σας κάνω όλα τα χατίρια, διότι μετά θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να πάει μέχρι το 2019».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.