Quantcast
Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ

δημοσιεύτηκε:

Απόλυτη εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά, ξεκαθαρίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει κανένα μέτρο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα, όπως το έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση, «δεν βγαίνει».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ότι «σκηνοθετεί τη νέα συνθηκολόγηση», δένοντας τη χώρα στις αλυσίδες της διαρκούς λιτότητας, ενώ υποστήριξε ότι είναι αόριστες υποσχέσεις τα αντίμετρα.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε: «Τα δύο πρώτα κόμματα θα έπρεπε να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αυτή τη λύση θα μπορούσαμε να την στηρίξουμε και εμείς». Απευθυνόμενη δε προς το Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Φύγε τώρα. Δεν μπορείς» και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ. «Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα», είπε χαρακτηριστικά.

Με έμμεσο τρόπο απάντησε στην εσωκομματική κριτική, λέγοντας:

«Διαφορετικές φωνές μπορεί να υπάρχουν, αλλά η γραμμή είναι μία». Και προσέθεσε: «Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν. Βάλαμε το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Οι διαφορετικές απόψεις είναι θεμιτές, όμως η γραμμή που έχει αποφασιστεί στα όργανά μας είναι ξεκάθαρη: δώστε μας δύναμη μέσα από την αλλαγή των συσχετισμων, για να επιβάλλουμε την εθνική συνεννόηση. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε όσο γίνεται ενωμένοι, με σταθερό λόγο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.