Quantcast
Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Οι μειώσεις των συντάξεων θα φέρουν την υπογραφή Τσίπρας-Καμμένος - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Οι μειώσεις των συντάξεων θα φέρουν την υπογραφή Τσίπρας-Καμμένος

δημοσιεύτηκε:

Τα μέτρα δεν τα ψηφίζουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε το πλυντήριο των ευθυνών της κυβέρνησης. Κυρίως δεν ψηφίζουμε το συνολικό πακέτο και ειδικά τα δημοσιονομικά, είπε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή την απόφαση του Eurogroup και την επόμενη ημέρα στην αξιολόγηση.

«Έχουν την πλειοψηφία και ειδικά για αυτό το πακέτο θα ζητήσουν 180 ψήφους; Εδώ, δεν ζητήθηκε από καμιά κυβέρνηση η διαδικασία των 180 ψήφων και για τα ίδια τα μνημόνια, που είναι το μείζον. Την ώρα λοιπόν που δεν ζητήθηκε για το μείζον, θα ζητηθεί για το έλασσον; Αυτό δηλαδή είναι, είμαστε στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Η ΝΔ, όπως έκανε και στην πρώτη αξιολόγηση, αφού δει βέβαια πια μέτρα θα έρθουν μπορεί να ψηφίσει μέτρα που σχετίζονται με την απελευθέρωση αγορών, με αποκρατικοποιήσεις κ.λπ. ανάλογα με το τι θα έχει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Είμαστε πιστοί σε μία συγκεκριμένη λογική απελευθέρωσης των αγορών και προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση τα λάθη που έκανε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Καμμένος όποιος χειρίστηκε τα θέματα αυτά, στο κομμάτι της δημοσιονομικής πολιτικής, να τα χρεωθούμε εμείς. Οι μειώσεις των συντάξεων θα φέρουν την υπογραφή Τσίπρας-Καμμένος».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.