Quantcast
Κουρουμπλής στον Realfm 97,8: Η αντιπολίτευση αποδυναμώνει την ελληνική προσπάθεια - enikonomia.gr
share

Κουρουμπλής στον Realfm 97,8: Η αντιπολίτευση αποδυναμώνει την ελληνική προσπάθεια

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση αντί να στηρίζει την εθνική προσπάθεια στη διαπραγμάτευση, την αποδυναμώνει.

«Τα πράγματα όντως είναι δύσκολα, η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη. Στο τραπέζι μπαίνουν και βγαίνουν διάφορα ζητήματα από τους θεσμούς . Και από την άλλη πλευρά, δυστυχώς για άλλη μία φορά στον τόπο δεν μπορεί να βρεθεί ένα ελάχιστο πεδίο συνεννόησης και βλέπει κανείς να γίνονται τοποθετήσεις από τον χώρο της αντιπολίτευσης που ουσιαστικά αντί να στηρίζουν την ελληνική προσπάθεια μάλλον την αποδυναμώνουν, για να μην πω τίποτε άλλο πιο δύσκολο και αυτό ειλικρινά με στεναχωρεί», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου, ενδεχόμενο που είχε αφήσει ανοιχτό ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή, πριν από λίγες μέρες.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν το είπε έτσι ή ερμηνεύτηκε έτσι, αλλά μονιμοποίηση των συμβασιούχων δεν μπορεί να γίνει, παράταση συμβάσεων μπορεί να γίνει» σημείωσε.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.