Quantcast
Εργαστήρια Ενεργοποίησης Ανέργων από τον ΟΑΕΔ σε Αττική και Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Εργαστήρια Ενεργοποίησης Ανέργων από τον ΟΑΕΔ σε Αττική και Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων θα υλοποιήσει εντός του Μαρτίου ο ΟΑΕΔ σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στο νομό Αττικής το Εργαστήριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου από τις 9.30 μέχρι τις 15.00 και στο νομό Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 30 Μαρτίου από τις 9.30 έως τις 15.00.

Τα Εργαστήρια αυτά υλοποιούνται από τον ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει ο Οργανισμός για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους. Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους ανέργους ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτική Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον ΟΑΕΔ (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας,Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Μετά την ολοκλήρωση του Εργαστηρίου οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής, ενώ όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή αυτό μπορούν να το κάνουν στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.