Quantcast
Σταθάκης: Τα μέτρα - αντιμέτρα θα έχουν μηδενικό κόστος - enikonomia.gr
share

Σταθάκης: Τα μέτρα – αντιμέτρα θα έχουν μηδενικό κόστος

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχουμε συμφωνήσει και τα μέτρα – αντιμέτρα στην διαπραγμάτευση, εκτίμησε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Τα μέτρα – αντιμέτρα θα έχουν μηδενικό κόστος και επιδιώκουμε να είναι και κοινωνικά μηδενικού αντίκτυπου, δήλωσε ο κύριος Σταθάκης και τόνισε πως όλα, και τα «θετικά» και τα «αρνητικά», όπως τα χαρακτήρισε θα περιέχονται στον προϋπολογισμό του 2019, που θα κατατεθεί τον Νοέμβριο του 2018. «Στον προϋπολογισμό του 2019 θα υπάρχουν όλα μέσα και τα αρνητικά και τα αντιμέτρα και η πρόβλεψη για το πλεόνασμα, όλο το πακέτο θα αποτυπωθεί στο τέλος του 2018».

Το πρόγραμμα τελειώνει το 2018, χωρίς επιπρόσθετο μέτρο, όπως το είχαμε συμφωνήσει, σχολίασε αναφορικά με τις αιτιάσεις περί 4ου μνημονίου.

Για την συμφωνία που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όπως είπε ο κύριος Σταθάκης, έχουν μείνει τα εργασιακά «που έχουν μια ιδιαιτερότητα γιατί τα είχαμε συμφωνήσει με τους ευρωπαίους, τώρα πρέπει να μπει και το ΔΝΤ, αλλά νομίζω θα τα βρούμε».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.