Quantcast
Βούλτεψη: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έθεσαν άδοξο τέλος στην προπαγάνδα των αριθμών της κυβέρνησης - enikonomia.gr
share

Βούλτεψη: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έθεσαν άδοξο τέλος στην προπαγάνδα των αριθμών της κυβέρνησης

δημοσιεύτηκε:

«Επιλέγουν τις μακρόσυρτες διαπραγματεύσεις για καθαρά προπαγανδιστικούς σκοπούς», δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Σοφία Βούλτεψη. Η βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για «προπαγάνδα των αριθμών» η οποία – λέει – «είχε άδοξο τέλος με την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ».

Σημειώνει ότι η κυβέρνηση έχει δεχθεί προνομοθέτηση των επιβαρυντικών μέτρων άμεσα και των «ελαφρύνσεων» υπό προϋποθέσεις και τονίζει πως «είναι σαφές πως εκείνοι που θα επιβαρυνθούν και εκείνοι που θα ελαφρυνθούν δεν ταυτίζονται».

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους αντιπολιτευτικούς τόνους η κ. Βούλτεψη λέει για την κυβέρνηση πως «εκεί που θα έδιωχναν τους επιτηρητές, τους …αβγάτεψαν» και «εκεί που θα μετέτρεπαν το ΔΝΤ από δανειστή σε τεχνικό σύμβουλο, τώρα ετοιμάζονται να μετατρέψουν την Παγκόσμια Τράπεζα από τεχνικό σύμβουλο σε δανειστή».

Ως αναπληρωτής τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, η Σοφία Βούλτεψη χαρακτηρίζει το μεταναστευτικό ως επιτομή της ανικανότητας της κυβέρνησης και την καλεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις των πολιτικών αρχηγών, να απορροφήσει όλα τα ευρωπαϊκά κονδύλια και να σταματήσει τις απευθείας αναθέσεις.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.