Quantcast
Κατρούγκαλος: Νέα «μονταζιέρα» δηλώσεων μου - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος: Νέα «μονταζιέρα» δηλώσεων μου

δημοσιεύτηκε:

Για αλλοίωση των δηλώσεων του σχετικά με το το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης τούρκικων προεκλογικών επισκέψεων στην Θράκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος.

Με ανάρτηση του στο twitter, η οποία υποστηρίζει ότι το Πρώτο Θέμα… αλλοίωσε τις δηλώσεις του και εγκαλεί την εφημερίδα για παιχνίδια με τα εθνικά θέματα.

Γ. Κατρούγκαλος: «Νέα μονταζιέρα δηλώσεων μου από το Πρώτο Θέμα, αλλά εν ου παικτοίς. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα έπρεπε να ξέρει ότι δεν παίζουν με τα εθνικά θέματα».

Ακολούθησε ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Γ. Κουμουτσάκο:

Γ. Κουμουτσάκος: «Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και δεν εμπλέκονται στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας. Σαφές;»

Γ. Κατρούγκαλος: «Σαφώς και έτσι είναι. Μόνο το Πρώτο Θέμα και όσοι το αναπαράγουν υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ξανά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».

Γ. Κουμουτσάκος: «Η σημερινή απάντηση σας σε ερώτημα περί “επίσκεψης τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη με αφορμή το δημοψήφισμα” ήταν πολύ ασαφής».

Γ. Κατρούγκαλος: «Για τελευταία φορά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».

Γ. Κουμουτσάκος: «Δεν “παίζουμε”. Ανησυχούμε σοβαρά. Και πολύ μάλιστα. Κάντε την διευκρίνηση σε πρώτη ευκαιρία..».

Ο κ. Κατρούγκαλος παρέπεμψε απλώς στο βίντεο της επίμαχης συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, επιμένοντας προφανώς στα όσα είχε πει, τόσο για την Θράκη όσο και για την στήριξη της Τουρκίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.