Quantcast
Τσιρώνης σε Realfm 97,8: Η καθυστέρηση δεν φέρνει πάντα αρνητικά αποτελέσματα - enikonomia.gr
share

Τσιρώνης σε Realfm 97,8: Η καθυστέρηση δεν φέρνει πάντα αρνητικά αποτελέσματα

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία με την τρόικα έκανε ο Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σημειώνοντας ότι η καθυστέρηση δεν φέρνει πάντα αρνητικά αποτελέσματα.

«Εάν κρίνω από αυτά που διαβάζουμε στα ΜΜΕ και τις ανακοινώσεις, εκτιμώ ότι είμαστε κοντά. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση, δεν έχουμε κληθεί σε κοινοβουλευτική ομάδα. Εκείνο στο οποίο θα ήθελα να επιμείνω είναι ότι με τρομάζει περισσότερο η σεναριολογία παρά τα ίδια τα μέτρα» είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σχετικά με τα νέα μέτρα και όσους θα πληγούν από αυτά ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι «εγώ δεν εκτιμώ ότι θα πληγούν πάλι οι ίδιοι. Δεν μπορώ να εξωθούμαι σε μία πρόβλεψη χωρίς να έχω δει τα μέτρα. Και πιστεύω ότι καλά κάνουν αυτήν τη στιγμή και οι δύο πλευρές και κρατούν μία εχεμύθεια στα μέτρα γιατί είναι κακό πράγμα η σεναριολογία…

Είναι βέβαιο ότι εάν αυτήν τη στιγμή για παράδειγμα είχαμε υπογράψει από την πρώτη μέρα, και πριν από το 2015, το 4,5% πλεόνασμα που προέβλεπε το προηγούμενο μνημόνιο δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα και θα είχαμε τινάξει την οικονομία στον αέρα, θα είχαμε πάει στη δραχμή σας το υπογράφω… Εάν είχαμε μείνει στο υπογράφω ότι έρχεται θα έπρεπε να έχουμε πληρώσει πέρυσι πάνω από 8 δισ. περισσότερα μέτρα. Άρα μην λέμε ότι η καθυστέρηση ήταν πάντα για κακό».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.