Quantcast
Καλαφάτης: Τσίπρας και Μπουτάρης φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι του λαϊκισμού - enikonomia.gr
share

Καλαφάτης: Τσίπρας και Μπουτάρης φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι του λαϊκισμού

δημοσιεύτηκε:

“Τσίπρας και Μπουτάρης είναι φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι και είμαι 100% επιφυλακτικός σε όλα όσα λένε”, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε το μεσημέρι με δημοσιογράφους για θέματα της επικαιρότητας.

“Τους συνδέει ο λαϊκισμός με εντυπωσιακό αμπαλάζ και άδειο περιεχόμενο”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης, υποστηρίζοντας πως το έργο Τσίπρα – Μπουτάρη δεν έχει βελτιώσει σε τίποτα το επίπεδο ζωής των πολιτών – δημοτών.

Για τα πολιτικά θέματα, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως “το ζήτημα των εκλογών είναι πάγιο αίτημα πάνω στο τραπέζι”, ενώ για το ζήτημα της αξιολόγησης εξέφρασε την ανησυχία του, αποδίδοντας στην κυβέρνηση “αδυναμία και ανεπάρκεια”.

Έκανε λόγο για “συμπτώματα «βενεζουελοποίησης» της Ελλάδας” και πρόσθεσε πως αυτά δεν εκδηλώνονται, λόγω μνημονίου “αλλά οφείλονται στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με πρόσχημα το μνημόνιο”.

Ο κ. Καλαφάτης άσκησε κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση της Στρατηγικής του 2030 από τη διοίκηση του δήμου. “Μιλάμε για το 2030 για να μην συζητάμε για το 2017, που δεν μπορούν να λύσουν βασικά πράγματα”, είπε ο επικεφαλής των “Εντάξει”.

Επιπλέον, κάλεσε τον κ. Μπουτάρη να συνεργαστεί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη χρηματοδότηση έργων. “Αδυνατεί ο δήμαρχος να συνεργαστεί μ’ έναν άνθρωπο, που όπως λέει έχει προσωπικές σχέσεις. Να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι, να κάνουν οικογενειακό συμβούλιο για το καλό της πόλης”, σημείωσε.

Ο κ. Καλαφάτης, ερωτηθείς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, επανέλαβε πως θα είναι “στην πρώτη γραμμή της μάχης για να υπάρξει πολιτική αλλαγή στο δήμο Θεσσαλονίκης”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.