Quantcast
Μαριάς: Η συμφωνία της Μάλτας θα οδηγήσει σε έναν νέο κοινωνικό Αρμαγεδδώνα - enikonomia.gr
share

Μαριάς: Η συμφωνία της Μάλτας θα οδηγήσει σε έναν νέο κοινωνικό Αρμαγεδδώνα

δημοσιεύτηκε:

Τη «μνημονιακή συμφωνία της Μάλτας» κατήγγελλε ο πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η Ελλάδα πρέπει να πάρει άλλο δρόμο και μάλιστα αυτή η δυνατότητα υπάρχει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξει σχετική πολιτική βούληση» ανέφερε ο κ. Μαριάς και πρόσθεσε: «η κυβέρνηση με τη Συμφωνία του Eurogroup στη Μάλτα προχώρησε σε νέα σκληρά μνημονιακά μέτρα πετσοκόβοντας ακόμα περισσότερο τις συντάξεις μιας και καταργεί την περίφημη προσωπική διαφορά. Ταυτόχρονα συνεχίζει τη φορολεηλασία μειώνοντας το αφορολόγητο και διαλύοντας τις Ελληνικές οικογένειες. Έτσι διαμορφώνεται μια άσχημη οικονομική κατάσταση για τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους αλλά και τους αγρότες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος «Ελλάδα-Ο άλλος δρόμος» «τα νέα μέτρα δεν βγαίνουν και η Συμφωνία της Μάλτας θα οδηγήσει σε ένα νέο κοινωνικό Αρμαγεδδώνα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «πρέπει να απαιτήσουμε την ανακεφαλαιοποίηση του Ασφαλιστικού Συστήματος που διαλύθηκε με το PSI».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.