Quantcast
Οικονόμου: Το νομοσχέδιο βάζει στο δημόσιο 3.000 κομματικούς φίλους του Πολάκη - enikonomia.gr
share

Οικονόμου: Το νομοσχέδιο βάζει στο δημόσιο 3.000 κομματικούς φίλους του Πολάκη

δημοσιεύτηκε:

Συνολικά 3.000 κομματικούς φίλους του κ. Πολάκη επιχειρεί να βάλει στο δημόσιο από την πίσω πόρτα χωρίς χρήματα και χωρίς ΑΣΕΠ η κυβέρνηση, με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, επεσήμανε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Οικονόμου ανέφερε οτι με το νομοσχέδιο αυτό ουσιαστικά η κυβέρνηση θα δώσει την καυτή πατάτα στους διαδόχους της.
Εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία δε θα έχει μέλλον και τόνισε ότι ο οικογενειακός γιατρός θα πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή του πολίτη.
Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν μια διάταξη ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική ερευνά και ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει μιλήσει για οικονομικές παρατυπίες.

Σύμφωνα με τον κ Οικονόμου ουσιαστικά με την τροπολογία που καταθέτει ο κ Πολάκης λέει πως ό,τι δαπάνη έγινε για το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι σύννομη, παρά το γεγονός ότι διεξάγεται έρευνα από τη δικαιοσύνη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.