Quantcast
Στη 82η ΔΕΘ «ποντάρουν» οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων - enikonomia.gr
share

Στη 82η ΔΕΘ «ποντάρουν» οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων

δημοσιεύτηκε:

Στις Helexpo Sales, που αποτελεί μία νέα πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και θα υλοποιηθεί στο διάστημα 8-17/9, περίοδο κατά την οποία διενεργείται η 82η ΔΕΘ, ποντάρουν προκειμένου να βγάλουν τα… σπασμένα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στο νομό, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης.

Γνωστοποιώντας ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργεί παραδοσιακά κάθε χρόνο ο ΕΣΘ για την εκπτωτική θερινή περίοδο, ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε: «Δεν πήγαμε καλά στις θερινές εκπτώσεις, αλλά είναι κάτι που δεν μου κάνει εντύπωση.

Η ολοένα και μεγαλύτερη φθίνουσα δυναμική της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων καταναλωτών είναι πλέον πιο ορατή από ποτέ. Και όσοι κατάφεραν να βάλουν στην άκρη πέντε δεκάρες, δεν τις ξόδεψαν για αγορές, αλλά για ολιγοήμερη απόδραση εκτός πόλης, εν μέσω θέρους».

Υπογραμμίζεται ότι ο θεσμός HELEXPO SALES αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΘ, ως αποτέλεσμα της μεγάλης επισκεψιμότητας που απολαμβάνει η πόλη, λόγω της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου αυτού θεσμού, ο ΕΣΘ αποφάσισε για ανοικτά καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, σε συνεννόηση με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.