Quantcast
EE: Οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των ελληνικών μεταρρυθμίσεων - enikonomia.gr
share

EE: Οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των ελληνικών μεταρρυθμίσεων

δημοσιεύτηκε:

«Οι τεχνικές συζητήσες θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των επαφών στην Αθήνα» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, μακριά από τη δημοσιογραφική και την πολιτική έκθεση.

Για τον λόγο αυτό, ο κ. Σχοινάς εξήγησε ότι δεν θα δώσει λεπτομέρειες για την έκβαση των συζητήσεων και σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ιδιαίτερα φειδωλός στις απαντήσεις του.

Αρκέστηκε, πάντως, να δηλώσει πως οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έλαβαν από τις ελληνικές Αρχές και θα συνεχίσουν τις συζητήσεις τους με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, όπως προβλέπει η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Τέλος, σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε ότι θα γίνει ένας γενικότερος απολογισμός της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.