Quantcast
Χατζηδάκης: Η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: Η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν

δημοσιεύτηκε:

«Με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία θα συνεχίζει να σέρνεται. Μόνο με μια άλλη οικονομική πολιτική μπορούμε να κάνουμε το ποιοτικό άλμα και να περάσουμε από την τραυματισμένη Ελλάδα και την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών για όλους» τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσθέτοντας πως αυτή την πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να την εφαρμόσει.

Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει παραπλανήσει τους πολίτες και πως η κοινωνία πληρώνει ακριβά τους πειραματισμούς της κυβέρνησης. Ο κ. Χατζηδάκης αποτιμά θετικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ («ήταν σοβαρός και μετρημένος, δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις και λαϊκισμούς», επισημαίνει).

Επιπλέον, ο Κ. Χατζηδάκης με τη συνέντευξη στο Πρακτορείο υποστηρίζει ότι «οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν απρόβλεπτες, όσο η οικονομία σέρνεται και οι πολίτες δεινοπαθούν από τους φόρους και τις άλλες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης». Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Τουλάχιστον από όλη αυτή την περιπέτεια (σ.σ. με τη σημερινή κυβέρνηση) ας βγει κάτι θετικό: να ξεμπερδέψουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και να αντιληφθούμε τη σημασία του να είναι κανείς σοβαρός!!»

Για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό κάνει λόγο για «τραγικούς χειρισμούς» που έγιναν από την κυβέρνηση, ενώ ζητά να αναληφθούν πολιτικές ευθύνες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.