Quantcast
Ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων στον Realfm 97,8 για τις καταγγελίες σχετικά με τις ματαιώσεις πλειστηριασμών - enikonomia.gr
share

Ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων στον Realfm 97,8 για τις καταγγελίες σχετικά με τις ματαιώσεις πλειστηριασμών

δημοσιεύτηκε:

Για τις καταγγελίες των συμβολαιογράφων ότι οι “συλλογικότητες” ματαιώνουν πλειστηριασμούς ακινήτων μεγάλης άξιας και όχι πρώτης κατοικίας μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας.

“Σε αυτό το χρονικό σημείο, οι τράπεζες και το δημόσιο είναι πολύ προσεκτικοί στα ακίνητα που δίνουν για πλειστηριασμό κι εμείς ελέγχουμε το πρόγραμμα σε τι αφορά και ποιο είναι το χρηματικό ποσό οφειλής” τόνισε ο κ. Ρούσκας και πρόσθεσε:

“Άρα από τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δήμους αυτά που βγαίνουν για πλειστηριασμό είναι ακίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ”.

“Από τράπεζα, Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και δήμους δεν έχει γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας” είπε ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας.

“Αν έχει γίνει πλειστηριασμός για πρώτη κατοικία μεταξύ ιδιωτών, αυτό εκφεύγει οποιασδήποτε δραστηριότητας από την πλευρά μας” διευκρίνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.