Quantcast
Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δισ. ευρώ - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δισ. ευρώ

δημοσιεύτηκε:

“Με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός είπε πολλά, υποσχέθηκε περισσότερα, επιστρέφει όπως φαίνεται με άδεια χέρια”, σχολίασε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την αναβάθμιση των ελληνικών F-16.

Αναλυτικά, η Φώφη Γεννηματά αναφέρει στη δήλωσή της: “Οι ευχές όλων μας για αναβάθμιση των στρατηγικών σχέσεων της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν δεδομένες και ειλικρινείς” και συπμληρώνει: “Η παράταξη μας εξάλλου είναι εκείνη που οδήγησε σε εξορθολογισμό τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με όρους αξιοπρέπειας για τον ελληνικό λαό”.

“Ατυχώς για την χώρα οι δυνατότητες του Αλέξη Τσίπρα ήταν εξίσου δεδομένες. Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις”, συνεχίζει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τονίζει: “Με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός είπε πολλά, υποσχέθηκε περισσότερα, επιστρέφει όπως φαίνεται με άδεια χέρια. Πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δις ευρώ”.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.