Quantcast
ΕΛ.ΑΣ.: Τα πρόσωπα των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

ΕΛ.ΑΣ.: Τα πρόσωπα των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία. Είναι ο άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο 32χρονος πάντως, φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Στη δημοσιότητα ωστόσο, δόθηκε φωτογραφία και του συνεργού του, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγε στην Αλβανία. Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.