Quantcast
Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν στην «R»: Η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι προς όφελος της γειτονικής Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν στην «R»: Η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι προς όφελος της γειτονικής Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Στον Βασίλη Σκουρή

Υπέρ της στενότερης συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας τάσσεται ο Ιμπραήμ Καλίν, αναπληρωτής γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν ο Τούρκος Πρόεδρος επισκεφθεί επίσημα τη χώρα μας.

Ο Ι. Καλίν επισημαίνει πως η συμμετοχή της Αγκυρας στην Ε.Ε. εξακολουθεί να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και πως «η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι προς όφελος της γειτονικής Ελλάδας και της Ε.Ε.».

Στη συνέντευξή του στη Realnews τονίζει, επίσης, πως «ο γείτονάς μας, η Ελλάδα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά το τυραννικό πρόσωπο των πραξικοπηματιών, θα επιστρέψει στη χώρα μας το ταχύτερο δυνατόν τα αιματηρά μέλη της πραξικοπηματικής οργάνωσης FETO», ενώ τονίζει πως «η Τουρκία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ύπαρξη ενός διαλόγου σε κάθε επίπεδο και σε όλους τους τομείς των σχέσεών της με την Ελλάδα, με σκοπό την αναζήτηση επίλυσης των διμερών προβλημάτων».

Πατήστε εδώκαι διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη στη Realnews.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.