Quantcast
Ο Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Είμαστε κοντά στο να βρεθεί μία ρεαλιστική λύση - enikonomia.gr
share

Ο Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Είμαστε κοντά στο να βρεθεί μία ρεαλιστική λύση

δημοσιεύτηκε:

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και το πολυνομοσχέδιο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Στο υπουργικό συμβούλιο που συζητήθηκαν τα πράγματα, στο επίπεδο που έπρεπε να συζητηθούν, μετά την εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαστε αρκετά κοντά στο να βρεθεί μία λύση ρεαλιστική” είπε άλλων μεταξύ ο κ. Κουρουμπλή και πρόσθεσε:

“Ο κ. Καμμένος είναι ένας άνθρωπος που έχει πατριωτικά αισθήματα, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στην πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και που σε αυτά τα ζητήματα μπορούμε να βρίσκουμε πάντα λύσεις μέσα από έναν ώριμο διάλογο, που υπάρχει και στο εσωτερικό των δύο κομμάτων. Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση από αυτό… Νομίζω ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχει προβληματισμός και δεν είναι η θέση τόσο αποσαφηνισμένη και στα άλλα κόμματα”.

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σημείωσε ότι “νομίζω ότι είναι ένα νομοσχέδιο που φέρνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως το Κτηματολόγιο που δυστυχώς ήταν τελματωμένο για περίπου 25 χρόνια”.

Σχετικά με τους πλειστηριασμούς, ο κ.Κουρουμπλής τόνισε ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι στην ίδια γραμμή, στην προστασία της πρώτης κατοικίας και κατηγόρησε το τραπεζικό σύστημα ότι δεν προχωράει στην εξέταση των γνωστών θαλασσο-δανείων και ασχολείται με τα δάνεια των πολιτών.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.