Quantcast
Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τις σωστές ενέργειες για να αποτρέψει την κλιμάκωση στο Αιγαίο - enikonomia.gr
share

Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τις σωστές ενέργειες για να αποτρέψει την κλιμάκωση στο Αιγαίο

δημοσιεύτηκε:

“Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει μια λάθος εκτίμηση όσον αφορά τις προθέσεις της Τουρκίας” δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Η ένταση στο Αιγαίο θα συνεχιστεί, αυτή είναι η εκτίμηση μας, δεν λέμε ότι θα κλιμακωθεί αλλά θα διατηρηθεί, ακόμα και ως αντιπερισπασμός στο βασικό μέτωπο που φαίνεται να ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή την Τουρκία, που είναι ο εμβολισμός των γεωτρήσεων στην Κύπρο.

Η Τουρκία και αυτό πρέπει να προβάλλουμε προς τα έξω, εξελισσεται σε έναν αβέβαιο γείτονα, αβέβαιο σύμμαχο αλλά και σε ένα εμπόδιο για την εφαρμογή της πολιτικής ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης. Αυτά πρέπει να τα αναδείξουμε εγκαίρως” τόνισε.

“Δεν πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τις σωστές ενέργειες για να αποτρέψει μια κλιμάκωση στο Αιγαίο” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.