Quantcast
Ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών στον Realfm 97,8: Ο Τόσκας προτιμά να συναντάται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όχι με εμάς, δεν τον έχουμε δει ποτέ - enikonomia.gr
share

Ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών στον Realfm 97,8: Ο Τόσκας προτιμά να συναντάται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όχι με εμάς, δεν τον έχουμε δει ποτέ

δημοσιεύτηκε:

“Δεν έχω διάθεση να αντιδικήσω με τον κ. Τόσκα , διότι δεν τον έχω συναντήσει ακόμα. Έχει περισσότερο χρόνο να κάνει συναντήσεις με συλλογικότητες και με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το πρώτο του μέλημα ήταν να διαλύσει την ομάδα Δέλτα” δήλωσε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, απαντώντας στη συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόσκας χθες στη συνέντευξή του δήλωσε “θυμωμένος” με την ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας λόγο για αδράνεια, με αφορμή το μπαράζ επιδρομών από κουκουλοφόρους υπέρ του προφυλακισμένου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

“Δεν υπάρχει ούτε ένα ραντεβού με τον κ. Τόσκα. Ο άνθρωπος έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο, δεν θέλει να συναντά τους εργαζόμενους . Εμείς δεν θέλουμε να αντιδικήσουμε με κανέναν, δεν έχουμε κανέναν κομματικό ηγεμόνα ή κάποιον που να μας λέει τι κάνουμε” τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος.

Αναφερόμενος στην ομάδα ΔΙΑΣ, ο γγ των Ειδικών Φρουρών είπε: “Πώς να είναι δίπλα στους πολίτες όταν οι συνάδελφοι είναι σταθεροί σε στόχους; Δεν κινείται η ομάδα ΔΙΑΣ. Έχω μια πρόταση να φύγει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να ανήκει στη ΣΤΑΣΥ. Να ανήκουν εκεί , αφού οι άνθρωποι είναι σταθεροί και φυλάνε είτε σταθμούς, είτε οικονομικούς ή άλλους στόχους . Δεν κινούνται οπότε ο επίδοξος τρομοκράτης και οι μπαχαλάκηδες θα κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους”.

“Ας κάνει καλά ο κ. υπουργός να μην ασχολείται με εμάς του συνδικαλιστές . Εμείς θα λέμε πάντα την αλήθεια , εγώ και ο κ. Ντούμας (σ.σ. πρόεδρος Ειδικών Φρουρών) δεν έχουμε κομματική ταυτότητα και δεν θέλουμε να έχουμε συγκρουσιακό κλίμα. Όταν όμως βλέπουμε ότι τα πράγματα πάνε να εκτραχυνθούν , γιατί φοβόμαστε μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη στο μέλλον, είμαστε υποχρεωμένοι χωρίς κανέναν συντεχνιακό ενδοιασμό να λέμε την αλήθεια” σημείωσε ο κ. Μαυροειδάκος απαντώντας σε όσα είπε για τον ίδιο ο υπουργός.

και πρόσθεσε: “Δεν με πειράζει καθόλου και είναι τιμή μου που λέει ο κ. υπουργός αυτά τα λόγια για μένα γιατί έτσι καταλαβαίνουν οι συνάδελφοί μου την αλήθεια”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως πρόκειται για πρόβλημα στην ηγεσία της ΕΛΑΣ ή είναι θέμα πολιτικής βούλησης, τόνισε: “Με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ σεβόμαστε απεριόριστα τον θεσμό του αρχηγού και με τον κ. Τσουβάλα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία , τουλάχιστον ακούει και κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Ο μόνος από την πολιτική ηγεσία που μας ακούει είναι ο κ. Αναγνωστάκης, ο γενικός γραμματέας. Αλλά υπουργός δεν είναι ο κ. Αναγνωστάκης και αρχηγός είναι ο κ. Τσουβάλας. Υπουργός είναι ο κ . Τόσκας.

Με όλους τους προηγούμενους υπουργούς είχαμε συναντήσεις, με κάποια συνεργασία και αποτελέσματα τα οποία άλλοτε ήταν θετικά και άλλοτε αρνητικά. Τον συγκεκριμένο υπουργό – που τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος και τον σέβομαι απόλυτα γιατί είναι υπουργός όλων των αστυνομικών- δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον δω. Από την τηλεόραση τον έχω δει πολλές φορές” κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.