Quantcast
Που θα εξυπηρετούνται οι οι φορολογούμενοι της κατεστραμμένης Δ.Ο.Υ. στη Λάρισα - enikonomia.gr
share

Που θα εξυπηρετούνται οι οι φορολογούμενοι της κατεστραμμένης Δ.Ο.Υ. στη Λάρισα

δημοσιεύτηκε:

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών της Β΄ Δ.Ο.Υ Λάρισας στα γραφεία όπου στεγάζεται η Α΄ Δ.Ο.Υ., λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του κτιρίου της Β’ Δ.Ο.Υ. από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 12/03/2018 να έχουν αποκατασταθεί οι βασικές λειτουργίες της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, και η υπηρεσία να λειτουργήσει υποδεχόμενη κοινό, στον 2ο όροφο του κτιρίου που σήμερα στεγάζει την Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Επίσης γίνεται γνωστό στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, ότι την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 05.03.2018 έως και την Παρασκευή 09.03.2018, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών που αφορούν επιστροφές και συμψηφισμούς, παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων, αλλά και των αιτήσεων για την χορήγηση πιστοποιητικών.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει επίσης τους φορολογούμενους ότι για την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει γραφείο Μητρώου της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, στα γραφεία του Μητρώου της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μεταβολών του μητρώου.

Λοιπές υπηρεσίες όπως η χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας, η θέση και άρση ακινησίας οχημάτων, χορήγηση Α.Φ.Μ. και κλειδαρίθμων, θα παρέχονται από τα αρμόδια τμήματα της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας και για πολίτες και επιχειρήσεις αρμοδιότητας της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Τέλος γίνεται γνωστό πως από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Χατζημιχάλη στη Λάρισα, γραφείο πληροφοριών για θέματα αρμοδιότητας της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.