Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Έχει αλλάξει πια η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και στα σύνορα - Έχει ευθύνη και η ελληνική κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Έχει αλλάξει πια η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και στα σύνορα – Έχει ευθύνη και η ελληνική κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

“Η ΝΔ προσπαθεί να αποφύγει τον λαϊκισμό στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, κυρίως διότι πιστεύουμε ότι αν επικρατήσει μία διχαστική λογική μπορούμε να υποστούμε βαριές ήττες. Αλλά, μην εκληφθεί αυτό, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Για λόγους που έχουν να κάνουν και με αποτυχίες της ελληνικής κυβέρνησης έχει αλλάξει πια η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και γενικά στα σύνορά μας. Από πολλές λεκτικές προκλήσεις, έχουμε περάσει πια σε ενέργειες, στην αποστολή τουρκικού στόλου στην κυπριακή ΑΟΖ, στον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού και στην αιχμαλωσία δύο Ελλήνων στρατιωτών. Για όλη αυτή την αλλαγή η ελληνική κυβέρνηση έχει ευθύνη” τόνισε.

“Αυτός ο Ερντογάν που ήταν αλαζόνας και επιθετικός και κατά το παρελθόν, τα προηγούμενα χρόνια είχε άλλη στάση, εδώ και ένα χρόνο τηρεί διαφορετική στάση προς την Ελλάδα” ανέφερε.

“Έχουν γίνει σφάλματα, αν ο κ. Κάμμενος ήταν στην αντιπολίτευση θα μιλούσε από το πρωί ως το βράδυ στα κανάλια για προδοσία. Εμείς δεν λέμε τέτοια δεν μιλάμε για προδοσία, αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει ανικανότητα” συμπλήρωσε.

“Τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα. Μην κοροϊδευόμαστε, το ότι τους πήραν και τους πήγαν στη φυλακή υψίστης ασφαλείας είναι πολιτική απόφαση” τόνισε.

“Η ευθύνη είναι καθαρά πολιτική. Ο κ. Τσίπρας καλλιέργησε υπερβολικά καλές προσδοκίες για τις σχέσεις μας με την Τουρκία” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.