Quantcast
Δένδιας στον Realfm 97,8: Η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι καθολικά απαράδεκτη - Η κυβέρνηση όμως έχει μεγάλες ευθύνες - enikonomia.gr
share

Δένδιας στον Realfm 97,8: Η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι καθολικά απαράδεκτη – Η κυβέρνηση όμως έχει μεγάλες ευθύνες

δημοσιεύτηκε:

“Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι εξαιρετικά σημαντικά, η ΝΔ και εγώ προσωπικά θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση των ελληνοτουρκικών σχέσεων εξαιτίας λεονταρισμών και εξαιτίας ερασιτεχνισμών βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κάτι πρόχειρο” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον κ. Τσίπρα να δημιουργηθεί ένα σώμα, πείτε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας ή κάτι άλλο, που να μπορεί να συντονίζει σε περιπτώσεις εθνικών κρίσεων” ανέφερε.

“Η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι καθολικά απαράδεκτη, ότι κι αν συνέβη. Πάρα πολλές φορές έχουν γίνει τέτοια περιστατικά. Ουδέποτε ασχολούνταν ο υπουργός, λυνόταν σε επίπεδο διοικητών μονάδων. Εδώ η Τουρκία πηγαίνει σε κλιμάκωση” συμπλήρωσε.

“Η πλειοψηφία αρνήθηκε την έρευνα, εισηγηθήκαμε να γίνει μια επιτροπή στην οποία η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία. Αρνούνται την έρευνα, τι άλλο θέλουν; Να μην ρωτάμε τίποτα;” τόνισε αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για σύσταση προανακριτικής.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.