Quantcast
Τσιρώνης στον Realfm 97,8: Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια - Τι απαντά στις αντιδράσεις των φιλοζωικών οργανώσεων - enikonomia.gr
share

Τσιρώνης στον Realfm 97,8: Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια – Τι απαντά στις αντιδράσεις των φιλοζωικών οργανώσεων

δημοσιεύτηκε:

“Η θύελλα αντιδράσεων έπρεπε να σηκώνεται τόσες δεκαετίες όταν βλέπαμε τα ζωάκια εγκαταλελειμμένα στους δρόμους” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Δεν είναι εισπρακτικός ο νόμος, είχαμε καθολικό αίτημα από τις φιλοζωικές οργανώσεις να επιβάλλουμε καθολική στείρωση, αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό, γι’αυτό βάλαμε ένα ισχυρό οικονομικό κίνητρο, να στειρώσει ο κόσμος τα ζώα του για να μειωθούν οι γεννήσεις. Αν θέλουμε να έχουμε αστείρωτα ζώα πρέπει να πληρώνουμε και το κόστος στην κοινωνία” τόνισε ο κ. Τσιρώνης.

“Ο φιλόζωος και ο εθελοντής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τους καλώ όλους να διαβάσουν το νομοσχέδιο” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό με ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιρώνη:

Η κ. Ζωή Κοντού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, μιλώντας στον Realfm 97,8 ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Άκουσα τον κ. Τσιρώνη. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, διότι και ο ίδιος μέσα στα λεγόμενα του είχε ασάφειες. Όλο το νομοσχέδιο βρίθει αντιφάσεων και είναι γεμάτο από αντικρουόμενες και αλληλοσυγκρουόμενες διατάξεις” και πρόσθεσε:

“Το μεγαλύτερο κομμάτι στο οποίο αντιτίθεται η πλειονότητα της φιλοζωικής κοινότητας στη χώρα μας είναι ότι ανοίγει ανεξέλεγκτα ο δρόμος για τις ευθανασίες των αδέσποτων… Αυτό το νομοσχέδιο χτυπά την καρδιά του εθελοντισμού”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.