Quantcast
Υπουργείο Εργασίας προς ΝΔ: Η προσπάθεια υπονόμευσης της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης θα πέσει στο κενό - enikonomia.gr
share

Υπουργείο Εργασίας προς ΝΔ: Η προσπάθεια υπονόμευσης της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης θα πέσει στο κενό

δημοσιεύτηκε:

Για “πόλεμο λάσπης σχετικά με το διορισμό νέου διοικητή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης” κατηγορεί την ΝΔ, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας , χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “το κόμμα- πυλώνα ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ”.

Το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι η ΝΔ “δίνει διαπιστευτήρια με κάθε τρόπο σε ιδιωτικά συμφέροντα και υπονομεύει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση”, προσθέτοντας όμως πως “η προσπάθεια θα πέσει στο κενό”.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, αναφέρει τα εξής:

“Τις τελευταίες δύο ημέρες η ΝΔ επιδόθηκε σε έναν πόλεμο λάσπης σχετικά με το διορισμό νέου Διοικητή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος οδήγησε στην απόσυρση από τη διαδικασία τον κ. Ευστάθιο Μαρίνο για λόγους ευθιξίας.

Το κόμμα- πυλώνας ενός πολιτικού συστήματος που ταυτίστηκε με τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ, με τεράστια σκάνδαλα και απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού, το κόμμα που έφτασε να μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιώντας το ΚΕΕΛΠΝΟ ως ταμείο μαύρου πολιτικού χρήματος, έχει το θράσος να αμφισβητεί την ηθική της κυβέρνησης με ανυπόστατα και χυδαία ψεύδη.

Το κόμμα που βύθισε στα χρέη και την ανυποληψία τα ασφαλιστικά ταμεία δεν δέχεται ότι το Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης ανασυντάσσεται και ανακτά την αξιοπιστία του. Για το λόγο αυτό δίνει διαπιστευτήρια με κάθε τρόπο σε ιδιωτικά συμφέροντα και υπονομεύει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση. Η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.