Quantcast
Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Με φοβίζει περισσότερο το οργανωμένο περιστατικό που θα κάνει κάποια στιγμή ο Ερντογάν στην κυπριακή ΑΟΖ - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Με φοβίζει περισσότερο το οργανωμένο περιστατικό που θα κάνει κάποια στιγμή ο Ερντογάν στην κυπριακή ΑΟΖ

δημοσιεύτηκε:

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πιστεύω, εκτός ατυχήματος, ότι το πρόβλημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν θα είναι κάτι το οποίο θα βρούμε μπροστά μας. Εκείνο που με φοβίζει περισσότερο είναι το περιστατικό το οργανωμένο που θα κάνει κάποια στιγμή ο Ερντογάν, σε ότι αφορά την ΑΟΖ στην Κύπρο. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό δεν μας αγγίζει, αλλά μας αγγίζει γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς να παρακολουθούμε το περιστατικό, όπως έγινε χθες το βράδυ και μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει ούτε λεκτική διατύπωση εκ μέρους της Ε.Ε. Τα περιβόητα ευρωπαϊκά σύνορα τα φυλάμε μόνοι μας” ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

“Θέλει μεγάλη προσοχή. Μας χωρίζουν χιλιάδες πράγματα με το ΣΥΡΙΖΑ και εκτός και εντός Βουλής, στα ελληνοτουρκικά τουλάχιστον υπάρχει η στοιχειώδης εθνική γραμμή, δεν υπάρχει σε όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να ανανεωθεί και το ενιαίο αμυντικό δόγμα και με την Κύπρο μαζί”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.