Quantcast
Κεφαλογιάννης: Δεν θα έχουμε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια - enikonomia.gr
share

Κεφαλογιάννης: Δεν θα έχουμε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια

δημοσιεύτηκε:

«Δεν θα έχουμε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Η “έξοδος” από τα μνημόνια τον Αύγουστο σημαίνει: είστε τραυματισμένοι, σας δίνουμε ένα αυτοκίνητο και οδηγήστε», είπε ο κ. Κεφαλογιάννης και εκτίμησε ότι οι ξένοι επιθυμούν περισσότερο καθαρή έξοδο.

Για το θέμα του χρέους είπε ότι «είναι ένα παραμύθι που διαπραγματεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή της θητείας του. Σημασία έχει τι πληρώνεις από τον προϋπολογισμό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε επίσης ότι η Ελλάδα που δε μπορεί πετύχει ανάπτυξη εάν δεν κάνει γιγαντιαίες ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις και πρόσθεσε ότι πρέπει «να ενισχύσουμε το κοινό μας μέτωπο πέρα από ιδεοληψίες».

Για το θέμα των εκλογών καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ασχολείται μόνο με τακτικές και τακτικισμούς.

«Ο κ. Τσίπρας κάνει διαχείριση ήττας γιατί εάν κάνει το λάθος να κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας θα πάει σε μονοψήφια νούμερα. Θεωρούμε αυτή την τακτική επικίνδυνη για την Ελλάδα και πιστεύουμε ότι εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε συναινέσεις με μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ερωτηθείς για το τηλεφώνημα του κ. Μαρινάκη στον κ. Τζανακόπουλο, υποστήριξε ότι σημασία έχει τι λέγεται και όχι η ώρα που έγινε το τηλεφώνημα και πως το πρόβλημα είναι ότι «ο θεσμός, δηλαδή το γραφείο του πρωθυπουργού, αναφέρεται σε κάποιον για τον οποίο υπάρχει ανοικτή ποινική διαδικασία στα δικαστήρια με υβριστικούς όρους».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.