Quantcast
ΝΔ: Να απαντήσει η κυβέρνηση και ο Τσακαλώτος για τα δημοσιεύματα σχετικά με σύμβουλο του υπουργού - enikonomia.gr
share

ΝΔ: Να απαντήσει η κυβέρνηση και ο Τσακαλώτος για τα δημοσιεύματα σχετικά με σύμβουλο του υπουργού

δημοσιεύτηκε:

Σειρά ερωτημάτων θέτει στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών η Ν.Δ.,με αφορμή δημοσιεύματα του αναφέρονται σε εμπλοκή συμβούλου του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε υπόθεση μίζας.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. τονίζει πως «δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το πρώτο δημοσίευμα που αποκαλύπτει εμπλοκή συμβούλου του κ. Τσακαλώτου σε υπόθεση μίζας 1,8 εκ. ευρώ και τόσο ο Υπουργός Οικονομικών όσο και το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθούν να σιωπούν», προσθέτοντας ότι «η υπόθεση λαμβάνει σήμερα νέες διαστάσεις, αφού σε νέο δημοσίευμα περιγράφεται αναλυτικά ο μηχανισμός εκβιασμού καθώς και το γεγονός ότι o καταγγέλλων, κ. Λιβανός -σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει- είχε επανειλημμένως προσπαθήσει να γνωστοποιήσει την υπόθεση στον Πρωθυπουργό και για αυτό είχε επικοινωνήσει και με την προϊσταμένη του νομικού του γραφείου, κυρία Βασιλική Θάνου».

Η ΝΔ ζητά να μάθει γιατί ο κ. Τσακαλώτος διατηρεί ως σύμβουλό του τον κ. Πουλιάση, όταν σε βάρος του εκκρεμεί μια τόσο σοβαρή κατηγορία, γιατί η κυβέρνηση καθυστέρησε την παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατέφυγε σε αυτήν αφού προηγουμένως πληροφορήθηκε ότι είχε προσφύγει ο κ. Λιβανός και κυρίως, όπως τονίζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος πώς είναι δυνατόν ο κ. Τσακαλώτος να μην έχει υποβάλει μήνυση στον κ. Λιβανό, αν όπως υποστηρίζει, όλες οι καταγγελίες του είναι προϊόν της φαντασίας του.

«Φοβάται κάτι ή έχει κάτι να κρύψει;» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.