Quantcast
Εργαστήριο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών από το δήμο Χανίων - enikonomia.gr
share

Εργαστήριο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών από το δήμο Χανίων

δημοσιεύτηκε:

Εργαστήριο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών, «City Lab», διοργανώνει στις 2 Ιουνίου ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα λάβει χώρα, από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, τα Χανιά επιλέχθηκαν από την ΚΕΔΕ για να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο μαζί με άλλες 15 περιοχές της Περιφέρειας. Σε αυτές τις περιοχές διοργανώνονται τοπικά εργαστήρια «City Labs», στα οποία ομάδες από την περιφέρεια θα μπορούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους. Σε κάθε εργαστήριο θα διακριθούν τρεις ομάδες, οι οποίες, με έξοδα των δήμων, θα ταξιδέψουν δωρεάν προκειμένου να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο Καινοτομίας.

«Καλούμε φοιτητές, προγραμματιστές, αναλυτές, στελέχη επιχειρήσεων και όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ενεργά με την επίλυση προβλημάτων τού δήμου μας και της πόλης μας να συμμετέχουν στη δημιουργική αυτή διαδικασία» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, στην οποία δίνονται οδηγίες για τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.