Quantcast
Αλαβάνος: Ο κόσμος δεν στηρίζει πια τον Τσίπρα - Έδωσε υποσχέσεις αγιοβασιλιάτικες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Αλαβάνος: Ο κόσμος δεν στηρίζει πια τον Τσίπρα – Έδωσε υποσχέσεις αγιοβασιλιάτικες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Με τις εξελίξεις που είχαμε και ειδικά με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε αλλιώς συνέχισε αλλιώς, που έκανε δημοψήφισμα που έβγαλε όχι και έγινε ναι, υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση από την πολιτική ειδικά από τη νέα γενιά” δήλωσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon.

Ερωτηθείς αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει τη στήριξη από τον λαό απάντησε “Δεν νομίζω ότι τον στηρίζει σήμερα, γιατί πήρε υποσχέσεις και ήταν υποσχέσεις αγιοβασιλιάτικες. Δηλαδή ότι θα αλλάξουμε τα πράγματα εντελώς. Ο κόσμος έχει βιώσει 3,5 χρόνια, χρόνια δραματικά”.

“Το πιο σημαντικό για τον κόσμο και την κοινωνία είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας, και να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε καταδικασμένοι να μας κυβερνάνε άλλοι και με τόσο κακό τρόπο” ανέφερε.

“Ήδη έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο, ο κόσμος πρέπει να προβληματιστεί και να κάνει διαφορετικές επιλογές” τόνισε.

“Ότι θα υπάρξει προσπάθεια προεκλογικών παροχών για επηρεασμό των ψήφων, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι μια κλασική μέθοδος” και συμπλήρωσε “ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει και ντύνεται επίσημα και βλέπετε πόσο μεγάλη αποδοκιμασία έχει από πολλούς πολίτες”.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.