Quantcast
Κυρίτσης στον Realfm 97,8: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν επικοινωνιακή κίνηση για τις συντάξεις - enikonomia.gr
share

Κυρίτσης στον Realfm 97,8: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν επικοινωνιακή κίνηση για τις συντάξεις

δημοσιεύτηκε:

“Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επειδή είχαν εκτεθεί με τις παρασκηνιακές κινήσεις που κάνουν προκειμένου να ισχύσουν οι μειώσεις των συντάξεων, έκαναν χθες μια επικοινωνιακή κίνηση, διότι ξέρουν ότι αυτό το θέμα θα συζητηθεί ενόψει του προϋπολογισμού του 2019″ δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.

“Καταλαβαίνουν ότι σε περίπτωση που καταφέρει η κυβέρνηση να μην ισχύσει η περικοπή των συντάξεων, έχουν μεγάλο πρόβλημα” συμπλήρωσε.

“Σε ένα βαθμό η προσωπική-οικογενειακή σου ζωή όσο διαπλέκεται κιόλας με την πολιτική σου δραστηριότητα πρέπει να είναι διάφανη. Αν θες να γίνει Πρωθυπουργός πρέπει να είσαι διάφανος” ανέφερε σχετικά με όσα ειπώθηκαν στη Βουλή χθες βράδυ.

“Δεν υπάρχει κανενός είδους προστασία του οικογενειακού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού ή των συγγενικων του προσώπων. Αν είσαι Πρωθυπουργός αναγκαστικά πάλι κάποια κοντινά σου πρόσωπα βρίσκονται στη βάσανο της αμφιβολίας και της διαφάνειας και του ελέγχου” τόνισε.

“Στο Μακεδονικό πήραμε. Η ΝΔ λέει δώσαμε γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτά που η ΝΔ έβαζε ως εθνικούς στόχους, τα πέτυχε αυτή η κυβέρνηση και τώρα κάνει την παλαβή” υπογράμμισε.

“Ο Καμμένος λέει εγώ διαφωνώ με αυτό, δεν καταλογίζει προθέσεις εθνικής προδοσίας κτλ στην κυβέρνηση και τέτοιες μπούρδες. Έχει μια διαφωνία. Εγώ πιστεύω ότι όσο προχωράει αυτή η συμφωνία και θα έρχεται ο χρόνος που θα περάσει από την ελληνική Βουλή, που θα έχει κρυώσει όλο αυτό το πανηγύρι που φτιάχνουν τώρα για άλλους λόγους, και ο Καμμένος θα δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και η ΝΔ θα επανέλθει τελικά στην κανονική της θέση, γιατί αυτή δεν είναι η κανονική της θέση, είναι η θέση του ΛΑΟΣ” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.