Quantcast
Ζαχαριάδης στο Realfm 97.8: Να μην βάζουμε τρικλοποδιές στη χώρα για να σκοντάψει ο ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Ζαχαριάδης στο Realfm 97.8: Να μην βάζουμε τρικλοποδιές στη χώρα για να σκοντάψει ο ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

Τόσο για τις αποφάσεις τουEurogroup όσο και την πρόσκληση στην ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ, αλλά και το θέμα των Ρώσων διπλωματών μίλησε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, οΚώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας για την περικοπή των συντάξεων επεσήμανε ότι “όλοι αναγνωρίζουν ότι έγιναν λάθη, ότι πόνεσε ο ελληνικός λαός, ότι ποδοπατήθηκε, ελπίζω ότι θα βρεθεί μία πολιτική λύση. Μερικοί από μέσα τους παρακάλαγαν να κοπούν οι συντάξεις για να πάθει πολιτικό κακό ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχετικά με το νομοσχέδιο του Κλεισθένη υπογράμμισε ότι “το νομοσχέδιο στο σώμα του προβλέπει την αποδέσμευση, δηλαδή οι εκλογές θα γίνονται σε κύκλους τετραετίας Οκτωβρίου” και σημείωσε: “Εμείς θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ένας νόμος που ψηφίζεται και θέλουμε να εφαρμοστεί και να μην δημιουργήσει πολιτική αναταραχή δεν θα έχει τρύπες και κενά που θα προσφύγει κάποιος”.

Στο ερώτημα αν η συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την αυτήν τη Βουλή, ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε: “Από αυτήν τη Βουλή θα ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, μακάρι να ολοκληρώσουν οι γείτονες. Όταν ολοκληρώσουν οι γείτονες θα το δούμε κι εμείς”.

Όσο για τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση μετά την πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για δύο ερμηνείες ενώ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να ακούσει τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ που λέει ότι αν δεν ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία δεν υπάρχει ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Επεσήμανε ο Ζόραν Ζάεφ πανηγυρίζει γιατί θέλει να δημιουργήσει θετικό κλίμα στη χώρα του ώστε να κερδίσει τους εθνικιστές και τον λαό του και να βάλει τη χώρα σε νέα τροχιά.

“Καλώ τη ΝΔ επειδή βρισκόμαστε σε μία φάση κρίσιμη στη γειτονιά μας να έρθει σε γραμμή λογικής να προχωρήσουμε την κατάσταση, να μην παίζει με τα ζητήματα των δηλώσεων των Ευρωπαίων και αξιωματούχων… Να κάνουμε την πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα για δεκάδες ζητήματα που είναι ανοικτά και στο τέλος να μας κρίνει ο ελληνικός λαός . Να μην βάζουμε τρικλοποδιές στη χώρα για να σκοντάψει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν σκοντάφτει ο Τσίπρας από αυτές τις ιστορίες. Το μόνο που κάνουν είναι να μπερδεύονται οι ίδιοι” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο θέμα των Ρώσων διπλωματών τόνισε : “Να σκεφτεί καλύτερα και η ΝΔ ότι όταν μένουν γκρίζες ζώνες και γκρίζες περιοχές φύονται διάφορα λουλούδια…Αν δεν λύνεις τα προβλήματα στη γειτονιά σου φυτρώνουν διάφορα λουλούδια, από κοινωνικού και πολιτικού περιοχεμόνενου”.

Ακούστε το ηχητικό


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.