Quantcast
Κεδίκογλου στον Realfm 97,8: Έχουμε να κάνουμε με "παπατζιλίκια" - Μόνος στόχος του κ. Τσίπρα είναι να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Κεδίκογλου στον Realfm 97,8: Έχουμε να κάνουμε με “παπατζιλίκια” – Μόνος στόχος του κ. Τσίπρα είναι να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

“Βασική μας θέση, πέρα από το όνομα, που έχουμε τις αντιρρήσεις μας, εκεί που είμαστε κάθετα αντίθετοι, είναι να αποδώσεις τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα εκεί που δεν υπάρχει, χωρίς κανέναν όρο, χωρίς καμία δέσμευση, και ταυτόχρονα να ανοίξεις διάπλατα τις πόρτες του ΝΑΤΟ, γιατί αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι άρχισε η ενταξιακή διαδικασία και δεν εξαρτάται η ολοκλήρωσή της από καμία ενέργεια της Ελλάδας”, δήλωσε, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να ακούς τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό να κατηγορεί ανωνύμως Έλληνες επιχειρηματίες. Ακούγονται βαρύτατες κουβέντες και δεν υπάρχει καμία στοιχειοθέτηση”, πρόσθεσε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ ότι Έλληνες επιχειρηματίες πλήρωσαν πολίτες για να γίνουν ταραχές πριν από το δημοψήφισμα.

Σχετικά με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών από τη χώρα μας, ανέφερε: “Για τους Ρώσους δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση, παρά τις προσπάθειες που έχουμε κάνει. Υπάρχει σιγή ιχθύος. Ξέρουμε βέβαια ότι είναι το χειρότερο σημείο που έχουν βρεθεί οι σχέσεις Αθήνας – Μόσχας, σε ολόκληρη την πρόσφατη ιστορία. Ούτε στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου δεν είχαν βρεθεί σε τέτοια όξυνση σχέσεων. Έχει πάρα πολλά κενά αυτή η ιστορία. Και βέβαια όταν καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι τα συλλαλητήρια στη Βόρεια Ελλάδα υποκινήθηκαν με ρωσική χρηματοδότηση, εκεί είναι να γελάς”.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι θα διεξαχθούν εκλογές το φθινόπωρο, απάντησε: “Το μόνο που ξέρουμε, με τα κολπάκια που έκαναν με τον εκλογικό νόμο και το σύστημα των δήμων, είναι το απώτατο όριο αυτής της κυβέρνησης, που είναι ο Μάιος. Παραπάνω δεν θα πάνε με τίποτα. Το μικρότερο όριο δεν το γνωρίζουμε. Προσωπικά πιστεύω, επειδή έχουμε να κάνουμε με “παπατζιλίκια”, δεν έχουμε να κάνουμε καν με χαρτοπαιξία, ότι στο μυαλό του κ. Τσίπρα είναι πώς θα αιφνιδιάσει, γιατί ο μόνος του στόχος είναι ένας. Να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να το καταφέρει. Προσωπική μου εκτίμηση, δεν θα το καταφέρει, όποτε και να στήσει τις κάλπες”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.