Quantcast
Μαξίμου: Ντροπή η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Ντροπή η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας

δημοσιεύτηκε:

Για προσπάθεια να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας κατηγορεί τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Μαξίμου, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης, όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ που τόνιζε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος.

Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης, όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής.

Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.