Quantcast
Λεβέντης: Προβλέπω αιφνίδιες εκλογές τον χειμώνα - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Προβλέπω αιφνίδιες εκλογές τον χειμώνα

δημοσιεύτηκε:

Αιφνίδιες εκλογές «προς τον χειμώνα» προέβλεψε, μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης λέγοντας ότι «δεδομένης της θέσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Μακεδονικό ο Αλέξης Τσίπρας θα θελήσει να αιφνιδιάσει τον πρόεδρο της ΝΔ».

Ο Βασίλης Λεβέντης, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, επιτέθηκε και στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στις επικείμενες πρωθυπουργικές εξαγγελίες από το βήμα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, είπε ότι «η ΔΕΘ είναι αρένα πολιτικής απατεωνιάς για όλα τα κόμματα και ό,τι πει εκεί ο κ.Τσίπρας θα είναι απατεωνιά».

«Εμένα με συνέφερε όταν είπα να γίνουν περικοπές συντάξεων; Και για περικοπές στους μισθούς των βουλευτών είπα και από κάτω με μουτζώνανε και το κανάλι της Βουλής έδειχνε εμένα και όχι αυτά που κάνανε. Κάνω προτάσεις, αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια. Ζούμε τη δικτατορία του Καμμένου και του Τσίπρα των 153 βουλευτών. Στην ερώτηση για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, ο κ.Λεβέντης είπε ότι αυτό είναι προδοσία και πρόσθεσε ότι «έτσι πήγαμε στη χούντα, με τις αποστασίες βουλευτών. Όποιος φεύγει από ένα κόμμα και μάλιστα όταν έχει μπει σε λίστα υποψηφίων, θα πρέπει να παραδίδει την έδρα στο κόμμα που τον εξέλεξε. Σήμερα όμως ζούμε σε εποχή πολιτικής ανηθικότητας, δεν δίνουμε καλά παραδείγματα στους νέους ανθρώπους ».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.