Quantcast
Τσίπρας για Σκοπιανό: Παρακολουθούμε τη ρητορική των γειτόνων, ορισμένες φορές περνά τα συμφωνηθέντα πλαίσια - enikonomia.gr
share

Τσίπρας για Σκοπιανό: Παρακολουθούμε τη ρητορική των γειτόνων, ορισμένες φορές περνά τα συμφωνηθέντα πλαίσια

δημοσιεύτηκε:

Αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαδηλώνει ελεύθερα την άποψη του, είπε ο Πρωθυπουργός. Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η συγκέντρωση είχε είχε μια ποιοτική διαφορά σε σχέση με τα συλλαλητήρια του περασμένου Φλεβάρη, πέρα από την έλλειψη μαζικότητας. «Το είδαμε να παίρνει χρώμα και μορφή από ακραία στοιχεία», τόνισε, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες σημείωσε ότι στα εθνικά θέματα κανείς δεν πρέπει να παίζει με τις ευαισθησίες τους.

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, έχουμε μια σημαντική συμφωνία που θα δώσει μια σημαντική ώθηση στη Θεσσαλονίκη. Διασφαλίζει πλήρως την ιστορική παρακαταθήκη. Ανοίγει τον δρόμο στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα να αποτελέσει την ατμομηχανή της ανάπτυξης και ανοίγει τον δρόμο στην Ελλάδα να γίνει ηγέτιδα δύναμη στην περιοχή των Βαλκανίων.

Είπε ότι παρακολουθούμε τη ρητορική των γειτόνων μας, ορισμένες φορές περνά τα συμφωνηθέντα πλαίσια, παρακολουθούμε και θα πρέπει παρότι είναι πριν από το δημοψήφισμα τους, να μην υπερβαίνουν τα πλαίσια αλλά να βρίσκονται στα πλαίσια όλων όσων έχουμε συμφωνήσει.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.