Quantcast
Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας αποδεδειγμένα χωλαίνει - Είμαστε στη φάση της αντίστροφης μέτρησης μέχρι να φύγουν - enikonomia.gr
share

Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας αποδεδειγμένα χωλαίνει – Είμαστε στη φάση της αντίστροφης μέτρησης μέχρι να φύγουν

δημοσιεύτηκε:

“Νομίζω ότι ο στόχος του κ. Τσίπρα σε αυτή τη θλιβερή και απέλπιδα προσπάθεια να ισορροπήσει πράγματα, όπως για παράδειγμα να προλάβει κάποιες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη, αλλά να ικανοποιήσει και το αριστερό ακροατήριο, να μην αναστατώσει τις αγορές, να διατηρήσει την εύνοια των ξένων και τη διαπραγματευτική του, ας πούμε, στάση στο θέμα των συντάξεων, αλλά να παροχολογήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί έχει μέτρο σύγκρισης τις τελευταίες δύο του εμφανίσεις, έπεσε στο κενό σαν προσπάθεια” δήλωσε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το θέμα είναι αν έχει κάποιος ένα σχέδιο πραγματικά συνεκτικό, που μπορεί να μας οδηγήσει στην επόμενη ημέρα, και το δεύτερο είναι κατά πόσον είναι αξιόπιστος και μπορεί αυτά τα πράγματα και να τα έχει κοστολογήσει και να τα εφαρμόσει και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και σε όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας αποδεδειγμένα χωλαίνει. Και ψέματα λέει και αποτέλεσμα φέρνει το αντίθετο από αυτό που εξαγγέλλει. Κανείς λοιπόν δεν τον πιστεύει πια και δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε δημοσκοπήσεις επ’αυτού” τόνισε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου στον Realfm 97,8 ότι “σχεδόν το 80% των μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός θα τα δουν υλοποιημένα και ψηφισμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου οι πολίτες και θα μας κρίνουν επ’ αυτού” η κ. Ασημακοπούλου σχολίασε ότι “υπενθυμίζω ότι κάποτε ακούσαμε ότι θα σκιστούν τα μνημόνια, ότι θα εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, μετά ακούσαμε ότι θα εφαρμοστεί ένα παράλληλο πρόγραμμα, έχω ακούσει πάρα πολλά. Και εγώ και όλοι οι Έλληνες. Μένει να το δούμε. Αυτή είναι η διαφορά, η διαφορά είναι στο αποτέλεσμα, καλά είναι τα λόγια, οι πράξεις όμως; Οι Έλληνες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα, είμαστε απλώς στη φάση της αντίστροφης μέτρησης μέχρι να φύγουν”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.