Quantcast
Ο Μητσοτάκης για τα μέτρα: Όσα είναι ευθυγραμμισμένα με τη λογική μας που αντιγράφει ο κ. Τσίπρας, δεν έχουμε λόγο να μην τα ψηφίσουμε - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Μητσοτάκης για τα μέτρα: Όσα είναι ευθυγραμμισμένα με τη λογική μας που αντιγράφει ο κ. Τσίπρας, δεν έχουμε λόγο να μην τα ψηφίσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Θα περιμένουμε να δούμε τι μέτρα θα φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. Μέτρα ευθυγραμμισμένα με τη δική μας λογική που αντιγράφει ο κ. Τσίπρας, δεν έχουμε λόγο να μην τα ψηφίσουμε” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ.

Σε ερώτηση για το μέτρο μείωσης των συντάξεων, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ήταν “αχρείαστο γι’ αυτό και η ΝΔ δεν το ψήφισε” και πρόσθεσε ότι στην ουσία πρόκειται για “μέτρο- τίμημα της αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα”.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι “η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους συνταξιούχους, λέγοντας πότε ότι θα ακυρωθεί το μέτρο και πότε ότι δεν θα ακυρωθεί”.

Για το αφορολόγητο είπε επίσης ότι πρόκειται για ψηφισμένο μέτρο γι’ αυτό και “η ΝΔ προτείνει τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή στο 9% για να απαλύνει τον πόνο από τη μείωση του αφορολόγητου”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.