Quantcast
«Εurope: What next?»: Ο νομπελίστας της κρίσης Πολ Κρούγκμαν στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

«Εurope: What next?»: Ο νομπελίστας της κρίσης Πολ Κρούγκμαν στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ADGI-INERPOST), στο πλαίσιο εκδήλωσης του Megaron Plus, διοργανώνει ομιλία του νομπελίστα οικονομολόγου Paul Krugman με θέμα «Εurope: What next?» την Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 17:30

Ο «νομπελίστας της κρίσης» και σφοδρός επικριτής της «νέας οικονομίας» από τη δεκαετία του ‘90 -γνωστός στη χώρα μας και για τα άρθρα του περί επιστροφής στη δραχμή -βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει ενώπιον του πολιτικού, επιχειρηματικού και τραπεζικού κόσμου τις απόψεις του για την επόμενη ημέρα της Ευρώπης και της νομισματικής ένωσης.

Επίσης, θα μιλήσει για την πορεία και το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας υπό το πρίσμα της ύφεσης που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές λιτότητας. Θα αναφερθεί δε και στο μίγμα πολιτικών που θα πρέπει να υιοθετηθούν ώστε να καταστεί βιώσιμο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Ο διαπρεπής νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman είναι προσκεκλημένος του Γεράσιμου Αρσένη (του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση)  

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.