Quantcast
Φωτίου στον Realfm 97,8: Ο κ. Σαμαράς είναι ο βασικός υποβολέας της ΝΔ - Σπέρνει νάρκες που πατά ο Μητσοτάκης - enikonomia.gr
share

Φωτίου στον Realfm 97,8: Ο κ. Σαμαράς είναι ο βασικός υποβολέας της ΝΔ – Σπέρνει νάρκες που πατά ο Μητσοτάκης

δημοσιεύτηκε:

Στις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το Σκοπιανό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι ο κ. Μητσοτάκης καθορίζει το τι θα πουν και το τι θα κάνουν. Ο κ. Σαμαράς είναι ο βασικός υποβολέας, από εκεί και ύστερα έχει και εναλλασσόμενους ρόλους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βορίδης” είπε μεταξύ άλλων η κ. Φωτίου και πρόσθεσε:

“Υπάρχει ένα θέμα ακροδεξιάς ατζέντας αυτή τη στιγμή όπου ναρκοθετεί όλο το πεδίο που λέγεται Ελλάς, βεβαίως για τον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αυτό, αλλά στην πραγματικότητα ναρκοθετεί την Ελλάδα. Τις νάρκες σε αυτό το πεδίο που σπέρνει ο Σαμαράς τις πατάει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα”.

“Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν μπορούμε πια να δίνουμε επιδόματα, είμαστε ένα κράτος επιδομάτων. Δεν είμαστε. Το ΔΝΤ έλεγε ό,τι δίνεις από επίδομα θα το δίνεις στην ακραία φτώχεια. Δηλαδή αναπηρικό επίδομα είναι ο ανάπηρος ακραία φτωχός; Αυτό αντανακλά σε όλο τον πληθυσμό, δεν αντανακλά μόνο στους φτωχούς… Η ΝΔ είναι εντελώς ταυτισμένη με το ΔΝΤ, το ίδιο ακριβώς που έλεγε το ΔΝΤ στην ακραία του μορφή το λέει με μισόλογα η ΝΔ” ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία η κ. Φωτίου σημείωσε μεταξύ άλλων: “Εμείς στις 21 Αυγούστου ανακτήσαμε μέρος της ανεξαρτησίας μας να ρυθμίζουμε τα του οίκου μας και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και το βλέπει κάθε μέρα που περνάει… Χρειαζόμαστε χρόνο για να επουλώσουμε όλες αυτές τις μεγάλες καταστροφές που έκαναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ… Όπως ξέρετε πολλά από αυτά που έχουν νομοθετηθεί από τους προηγούμενους τα ακυρώνουμε με νέες νομοθετικές πράξεις. Ότι έχει νομοθετηθεί από εμάς χρειάζεται μία μεγαλύτερη προσοχή για να ‘ξενομοθετηθεί’, δηλαδή να ακυρωθεί η νομοθέτησή του”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.