Quantcast
Παπαδόπουλος: Να φύγει ο Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Τι απαντά για τα "ρουσφέτια" - enikonomia.gr
share

Παπαδόπουλος: Να φύγει ο Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Τι απαντά για τα “ρουσφέτια”

δημοσιεύτηκε:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα τον κατηγόρησε ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠάνος Καμμένος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Παπαδόπουλο “φουκαρά” και τον κατηγόρησε ότι του είχε ζητήσει ρουσφέτια.

“Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι” είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

“Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας… Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.