Quantcast
Παππάς για ΕΡΤ: Κάποιοι ενοχλούνται που έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης με τη διαπλοκή - Επίθεση στη ΝΔ - enikonomia.gr
share

Παππάς για ΕΡΤ: Κάποιοι ενοχλούνται που έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης με τη διαπλοκή – Επίθεση στη ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

“Πυρά” στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς για την ΕΡΤ. Σε συνέντευξή του στον “Αθήνα 984”, ο κ. Παππάς είπε ότι “κάποια κέντρα ενοχλούνται που στην περίπτωση της ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης κατά της διαπλοκής”.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις στην ΕΡΤ, καθώς “έχει μπει σε προεκλογική στρατηγική του ακροδεξιού Προέδρου της Βραζιλίας Μπολσονάρου, ο οποίος θέλει να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση”.

«Μερικά πράγματα μιλούν από μόνα τους», συμπλήρωσε ο κ. Παππάς σημειώνοντας ότι «ενοχλεί πολλούς» το γεγονός ότι «χθες παρακολούθησαν τη δημόσια τηλεόραση πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές με τον συμβατικό τρόπο και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακά».

Επισήμανε ακόμη ότι η Πολιτεία μετά τη ρύθμιση της ιδιωτικής τηλεόρασης, οφείλει να αναδείξει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού τοπίου.

Εμφανίστηκε επίσης σίγουρος ότι «υπάρχουν οι δυνατότητες η κυβέρνηση να συνεχίσει με όρους κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας έως το τέλος της τετραετίας» ακόμα και αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στα θέματα του χαρτοφυλακίου του, τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για τις δημοσκοπήσεις θα έχει ψηφιστεί έως τον Μάιο, τις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο ανάδοχος για την εφαρμογή του συστήματος barcode στις εφημερίδες ώστε σύντομα να ξεκινήσει το έργο, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται και ο ανάδοχος για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στο Δημόσιο, που θα εξοικονομήσει -όπως είπε- 400 εκατ. ευρώ ετησίως και θα πατάξει τη μικροδιαφθορά.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.