Quantcast
Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Η σκανδαλολογία για οποιοδήποτε θέμα είναι πλέον το χόμπι της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Η σκανδαλολογία για οποιοδήποτε θέμα είναι πλέον το χόμπι της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

“Να ρωτήσουμε την αντιπολίτευση μιας και η σκανδαλολογία για οποιοδήποτε θέμα υπάρχει είναι πλέον το χόμπι της ΝΔ” δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Πριν λίγες ημέρες περάσαμε στη Βουλή την κύρωση για το Θριάσιο πεδίο, έχει περάσει το ελεγκτικό συνέδριο, όλες τις βαθμίδες ελέγχου, προφανώς υπήρχαν διαφορετικές γραμμές ακόμη και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά υπήρχαν και φωνές που έλεγαν σκάνδαλο και όλα τα υπόλοιπα. Δεν βοηθάει κατά τη γνώμη μου ένα τέτοιο κλίμα, δεν βοηθάει τη χώρα, δεν βοηθά και δεν τιμά τους πολιτικούς που κινούνται σε αυτή τη λογική. Από εκεί και πέρα έχουμε χρέος όλοι όσοι υπηρετούμε σε δημόσιες θέσεις να γίνεται έλεγχος σε οτιδήποτε και για όλους. Είναι προφανές ότι στο τραπέζι της πολιτικής ατζέντας πρέπει να υπάρχουν τα βαριά πολιτικά θέματα που αφορούν τον πολίτη και τη χώρα, τα βαριά πολιτικά ζητήματα όπως είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση, η Συμφωνία με τη FYROM, τα υπόλοιπα πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι τις συνθήκες για να μην υπάρχει συγκάλυψη προκειμένου όπου χρειάζεται να υπάρχουν σχολαστικοί έλεγχοι” ανέφερε.

“Εκλογές τον Οκτώβριο. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, αλλά έχει δεσμευθεί σε συγκεκριμένα ζητήματα μη συμπόρευσης με τη ΝΔ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επισπευσθούν οι εκλογές, το αντίθετο θα έλεγα” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.