Quantcast
Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Πάνο Καμμένο - enikonomia.gr
share

Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Πάνο Καμμένο

δημοσιεύτηκε:

“Αυτό το οποίο για εμάς πρέπει τα επόμενα χρόνια να συμβεί είναι να αλλάξει πολιτική η χώρα γιατί δεν αρκεί η αλλαγή προσώπων”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Είχαμε αντιπαράθεση και με την κυβέρνηση και με τον κ. Μητσοτάκη ως προς τις πολιτικές θέσεις. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κρίνει και να ελέγχει την κυβέρνηση” δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:

“Η ουσία είναι ότι η χώρα δεν έχει εθνική στρατηγική, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη, η ουσία είναι ότι στη χώρα δεν υπάρχει προστασία του πολίτη, δεν υπάρχει δικαιοσύνη ως προς την κοινωνία στις αποφάσεις και τις πολιτικές”.

“Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό έχουν κλείσει τα ελλείμματα, η οικονομία πάει καλά, ποια η ανάγκη να συνεργάζεται με την ακροδεξιά; Η μόνη ανάγκη είναι να είναι γαντζωμένος στην εξουσία… Είναι φυσιολογικό, διότι ο Τσίπρας όλο και περισσότερο μοιάζει στον Πάνο Καμμένο και ο Καμμένος όλο και περισσότερο στον Τσίπρα. Μαζί θα τα ψηφίσουν όλα και μαζί θα είναι στην κυβέρνηση μέχρι τέλους, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.