Quantcast
Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία ΝΔ και Ποταμιού - enikonomia.gr
share

Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία ΝΔ και Ποταμιού

δημοσιεύτηκε:

“Συνεχίζουμε να λέμε ότι καταψηφίζουμε τη συμφωνία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσει από την ελληνική Βουλή. Είναι ευτύχημα για την χώρα αν καταφέρουμε να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτής της συμφωνίας από τη σημερινή Βουλή” δήλωσε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το σημαντικό για εμάς είναι, πέρα από τις εκλογές, να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτής της συμφωνίας, αυτό είναι το βασικότερο όλων και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα, που έχουμε στο τραπέζι, ακόμα και την πρόταση μομφής” τόνισε.


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι απάντησε ότι “Δεν υπάρχει καμία συνεργασία. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία ΝΔ και Ποταμιού. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία Μητσοτάκη – Θεοδωράκη. Δεν είναι η πρώτη εκδήλωση που θα βρεθούν μαζί, συζητήσεις υπάρχουν, υπήρχαν τα τελευταία τρία χρόνια και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Εμείς μετά τις εκλογές ανάλογα με το ποια κόμματα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές συνεργασίες με κόμματα που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων και ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο” σχολίασε.

“Ο κ. Ζάεφ έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική στάση, ο αλυτρωτισμός ουσιαστικά έχει πάρει τη θέση της λογικής και επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και αρκετούς μήνες ότι αυτή η συμφωνία ενισχύει τον αλυτρωτισμό και δεν βάζει ένα τέλος στα προβλήματα. Τελικά τα έκανε χειρότερα ο κ. Ζάεφ και νομίζω ότι ακόμη και το Ποτάμι που έχει πει πολλές φορές ότι έβλεπε θετικά αυτή τη συμφωνία, τώρα έχει δεύτερες σκέψεις. Νομίζω πρέπει να κρατήσουμε από τις τελευταίες εξελίξεις ότι η ΝΔ επιβεβαιώνεται ότι η στάση της τους προηγούμενους μήνες δικαιώνεται και ότι αυτή η συμφωνία κάνει μεγάλη ζημιά στα εθνικά ζητήματα” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.